Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

ErhvervsSparring

ideopreti gang

ErhvervsSparring er et landsdækkende netværk af lokale iværksætterklubber, der tilbyder sparring med erfarne erhvervsfolk, som har praktisk erfaring, indsigt og forståelse for selvstændiges vilkår. Hvis du har startet egen virksomhed inden for de seneste fem år, enten personligt eller via et selskab, og har drevet den på fuld tid, så har du mulighed for at deltage i ordningen.

Netværket er en non-profit organisation ejet af iværksætterne, hvor midlerne alene kan anvendes til fremme af iværksætter- og selvstændighedskulturen i Danmark. Det koster 750 kr. ekskl. moms om året at være medlem, penge som går til driften af klubben. Din virksomhed skal være oprettet, og du kan være med i op til fem år.

Sparringen foregår bl.a. ved møder, deltagelse i sparringsgrupper, telefonsamtaler og via e-mails. Den erfarne erhvervsdrivendes opgave som sparringspartner er at lytte, stille kritiske spørgsmål, få øje på udviklingsmuligheder, kommentere dine ideer og diskutere virksomheden grundigt og indgående med dig. Dit udbytte af sparringen afhænger i høj grad af din egen indsats og den tid, du afsætter til at arbejde med udviklingen af din virksomhed.

Kontakt www.Erhvervssparring.dk, hvis du ønsker at deltage i netværket.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her