Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Personligt netværk

ideopreti gang

Når du starter som selvstændig, må du huske at forberede din familie og venner på, at en stor del af din verden fremover vil handle om din virksomhed. Du vil helt sikkert få brug for din families overbærenhed og støtte i perioder med meget arbejde eller usikkerhed.

Husk også på, at vennerne og familien ikke nødvendigvis viser samme iver og interesse for det at være selvstændig som du. Det kan være, de finder det kedeligt at høre dig tale om din virksomhed hele tiden.

Vær forberedt på reaktionerne

Du vil komme ud for, at nogle af dine nærmeste ikke tror på din ide og kun har negative kommentarer. Lad dig ikke slå ud af det. Du vil sikkert også komme ud for, at andre helt ukritisk roser dig til skyerne for dit initiativ, også når de ikke har noget at have det i. Begge dele kan være skadelige for din virksomhed.

Lad dig ikke påvirke for meget af personlige kommentarer fra dine nærmeste, men støt dig til folk i dit faglige netværk. Med dem er det helt legalt at tale lige så meget om din virksomhed, som du overhovedet lyster.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her