IVÆKST NYT, Uge 47

Salgsbootcamp 2013

Du kender sikkert følelsen. Du er dygtig til det du laver, og har de bedste produkter eller ydelser, men når du skal have overbevist dine kunder om det samme, mister du gejsten. Salg er for mange selvstændige en daglig udfordring, men fortvivl ikke!

I 2013 holder IVÆKST i samarbejde med Jørgen S. Lauritsen, Optimax salgsbootcamp. På første del af bootcampen får du masser af værktøjer til at tackle dit salg – så tager du hjem og afprøver dine værktøjer. På anden del af bootcampen følger vi op på dine resultater, og sikrer at du kommer godt i mål.

Konkurrence: Jysk købmandskab eller rappe københavnersælgere?

Salgsbootcampen har to hold Øst (workshop afholdes i København) og Vest (workshop afholdes i Århus). Vi hjælper salgsmotivationen lidt på vej og lader de to hold konkurrere mod hinanden på salesmanship og resultater.

En jury bestående af Jørgen S. Lauritsen og repræsentanter fra IVÆKSTsekretariatet afgør efter den anden del af bootcampen, om det er Øst eller Vest, der er de bedste sælgere.

Læs mere og tilmeld dig her

 

IVÆKSTprisen 2012 - Indstil din iværksætterhelt

På søndag lukker afstemningen til årets IVÆKSTpris

Masser af stemmer er allerede rullet ind og det tegner godt for fremtidens iværksætterkultur, at der er så stor en interesse. Har du også husket at støtte din kandidat ved at stemme til årets IVÆKSTpris? Ellers er det ved at være sidste chance. Selvom der i nogle kategorier er ved at tegne sig et billede af, hvem der løber af med sejren, er andre kategorier f.eks. Årets Kriseknuser og Årets Kvindelige Iværksætter meget tætte. Uanset hvad er intet afgjort før den sidste stemme triller ind søndag d. 25. november kl 23.59.

Årets Væksteventyrer

 

Årets kvindelige iværksætter

Årets Idealist

 

Årets Vovehals

Årets Unge Håb

 

Årets Kriseknuser

Har du allerede stemt, men vil du gerne støtte din kandidat yderligere, så er du velkommen til at dele deres historier på sociale medier.

IVÆKSTprisen på google+ og IVÆKSTprisen på facebook

 

Vil du med til årets IVÆKSTprisshow?

Vær med når toppen af Danmarks iværksættermiljø mødes til et brag af en prisfest. IVÆKSTprisen er iværksætternes egen pris og derfor også den mest prestigefyldte.

Trods finanskrise har publikum indstillet et stærkere felt end nogensinde. En sjælden positiv begivenhed, der sætter niveauet for dansk iværksætteri. Stem på dine favoritter til IVÆKSTprisen og fortæl os på vores google+ eller vores facebook side, hvem du har stemt på og hvorfor. Vi udlover pladser til festen til de bedste historier!

For sidste gang i år: God stemmelyst!

IVÆKST

 

IVÆKST Bloggen
 

 

Har du brug for gode råd i jagten på financiering?

Din bank vil gerne gå med livrem og seler. Men er det fuldstændig urimeligt, når du kommer med verdens bedste koncept? I sit blogindlæg ”Med livrem og seler”sætter Michael Kolding Jensen fra Jyske Bank ord på, hvad du nok bliver mødt med, når du med din vækstvirksomhed går på jagt i banken efter finansiering. Han giver også et par gode råd til, hvordan du forbereder dig selv bedst muligt på mødet.

Læs blogindlægget her

 

3 gode råd om inkasso

Claus Damsbo Petersen

 

 

Et godt produkt er ikke en god historie

af Majbritt Lund

   

 

Gratis profit og kunder - Din kundes livscyklus

af Kim Kammp - ny blogger!

 

Også på Bloggen: 7 gode råd til AdwordsOpskriften på succesfuld IVÆKST virksomhed – virksomheden vi gerne vil investere iEt godt produkt er ikke en god historie for medierne, og meget mere.

 

Speed udviklingen op

Årets sidste kurser løber af stablen i de næste to uger. Men vi arbejder i øjeblikket på en hel stribe af gode gratis kurser, som vi tilbyder i 2013. Så hold øje med vores nyhedsbrev, når de nye kurser lanceres. Har du gode idéer eller input, er vi også altid glade for at høre fra dig på kontakt@ivaekst.dk

 

Workshop: AdWords for begyndere  Esbjerg

Start din første AdWordskampagne med en ekspert ved din side

Workshop: Adwords Middel  Odense

Kom videre med din Adwordskampagne

Workshop: Adwords Øvede  København og Aalborg

Bliv mere advanceret i din brug af Adwords

 

Introduktion til AdWords - Nordsjælland

Hvilken værdi kan det tilføre din virksomhed?

Seminar: Salg for mindre virksomheder  Aarhus

Sæt dine priser op!

Seminar: PR  Aarhus

Din genvej til forsiden

Vækstbar - et netværk for butiksejere i indre København

 

Netværksarrangement: Vækstbar - næste gang i januar

Vækstvitaminer, drinks, inspiration og masser af netværk

 

 

Hvad får du på et IVÆKST kursus?

Se en introduktionsfilm om vores kurser og hør hvad andre deltagere har fået ud af et af vores kurser.

Begge film blev optaget til kurset "D-dag: dit digitale vendepunkt" d. 6. juni i år.

Se filmene her