IVÆKST NYT, særudgave, Uge 38

IVÆKSTprisen 2012 - Indstil din iværksætterhelt

Hjælp os med at finde årets iværksættere

Det vrimler efterhånden med priser til at hædre iværksættere og vækstvirksomheder. Men IVÆKSTprisen udmærker sig ved at være iværksættermiljøets egen pris - og derfor den vigtigste.

På IVÆKSTredaktionen har vi fingeren på pulsen i forhold til Danmarks mindre virksomheder, men vi har brug for din hjælp til at udpege de bedste iværksættere og spændende virksomheder i dit netværk eller din landsdel. Det kan være dig eller en iværksætter, der inspirerer dig i arbejdet med din virksomhed.  

Vær med til at inspirere virkelyst og vovemod i de danske virksomheder:

Indstil kandidat!

 

ÅRETS KRISEKNUSER

Krise betyder som bekendt vendepunkt, og nogle driftige iværksættere forstår at vende økonomiske nedgangstider til deres fordel. Prisen gives til en virksomhed eller person, der har formået at bruge de sidste års økonomiske krise til at skabe fremgang og vækst i virksomheden i 2012.

Indstil til årets kriseknuser


ÅRETS VOVEHALS

Prisen gives til en mand eller kvinde, der har været forbilledlig i sit vovemod som iværksætter. Den største inspirationskraft findes der, hvor et menneske har turdet satse alt for at nå sit mål. I kategorien årets vovehals honoreres en, der gennem sin forretning har fascineret ved sit mod.

Indstil til årets vovehals


ÅRETS UNGE HÅB

Prisen gives til en mand eller kvinde under 25, der med sin indsats som iværksætter i 2012 har gjort sig særligt positivt bemærket. Universiteter og væksthuse gør i disse år en stor indsats for at dyrke vækstlaget af helt unge iværksættere. Det unge håb er en iværksætter der viser tegn på at kunne bygge bro mellem idéen fra skolebænken og en succesfuld virksomhed.

Indstil til årets unge håb


ÅRETS IDEALIST

Prisen tildeles en dygtig iværksætter, der i den gode sags tjeneste får omsat idealer til praktisk realitet. Det er ikke altid kun bundlinjen der tæller, men også at have hjertet på rette sted og benytte sine evner som iværksætter til at skabe en bedre verden.

Indstil til årets idealist


ÅRETS KVINDELIGE IVÆRKSÆTTER

Prisen gives til en kvindelig iværksætter, der har udmærket sig i 2012. De danske kvindelige iværksættere er i undertal i forhold til deres mandlige kolleger. Derfor er det vigtigt at fremhæve erhvervslivets kvindelige rollemodeller. Vi opfordrer særligt til at indstille mønsterbrydere, der markerer sig som stærke kvinder i en ellers mandsdomineret branche.

Indstil til årets kvindelige iværksætter


ÅRETS VÆKSTEVENTYRER

Prisen tildeles en virksomhed eller person, der i det seneste år har arbejdet sig frem til stor vækst. Vækstvirksomheder hører til blandt samfundets vigtigste økonomiske aktiver. Solid vækst i mindre virksomheder er ikke blot vigtigt samfundsøkonomisk, men tjener også til inspiration for andre iværksættere.

Indstil til årets væksteventyrer
 

What’s in it for me?

Udover at du kan klappe dig selv på skulderen og vide, at du har hjulpet nogle af Danmarks modigste og vigtigste mennesker, så deltager alle, der indstiller kandidater i konkurrencen om den spritnye Nexus 7 tablet. 

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os på IVÆKSTsekretariatet:

E: kontakt@ivaekst.dk eller T: 71 99 25 24

Tak fordi du hjælper os med at finde Danmarks dygtigste iværksættere - vi glæder os til at læse din indstilling! 

IVÆKST

 

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.