Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
TILMELD NU
Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.

Opstart af YouTube-annoncering

Tiltræk relevante kundeemner og øg kendskabet til din virksomhed

Videoannoncering på YouTube er ikke kun til branding af giganter. Om din virksomhed er lille, branchen en niche eller begge, kan du målrettet øge kendskab til din virksomhed og tiltrække nøje bestemte kundeemner, så du får maks. valuta for pengene.

Interesserede brugere møder din virksomhed i øjenhøjde og kan enkelt og billigt føres til den ønskede handling, om det så er at købe eller kontakte dig. Mulighederne er mange på verdens næststørste søgemaskine.

3 gode grunde til at deltage i vores gratis livestream

  • Mød kunden med et medie, som de er indforstået med
  • Din annonce ses af brugere, der har søgt på Google efter det, du tilbyder
  • Det er billigt: livestreamet er gratis og annonceringen koster kun, når det virker

Har du ikke brugt YouTube Ads før, kan du desuden få en kredit på 600 kr. til dine kampagner. Bemærk, at du ikke skal lægge en krone, før du er klar til det.

I Danmark er YouTube en uudnyttet ressource til at vækste, hvilket du kan bruge til at opnå meget med et lille budget. Grib denne mulighed for at få emnet bragt ned til jorden, så dine kampagner får den ønskede virkning fra start.

Dette livestream giver dig det mest brugbare indblik i annoncering på YouTube. Du får tips til den gode, enkle og målrettede videoannonce på helt almindeligt dansk. Derudover lærer du strukturering af kampagner at kende på pædagogisk vis, så du selv kan styre slagets gang.

  • Forberedelse
  • Underviser
  • Adresser
  • Opret en Google Ads-konto, hvis du ikke allerede har en. Dét kan du gøre her. Derudover er det en god idé at have navigeret rundt i Google Ads før og oprettet en kampagne. Der er ingen krav om at bruge penge, før du er klar til det.
  • Husk at benytte dig af vores særlige tilbud forbundet med det livestream, du er tilmeldt. Sådan får du mest ud af begge. Inden kurset sender vi dig en rabatkode samt vejledning til at indløse den. Her kan du læse mere om YouTube-annoncering samt hvordan rabatkoden fungerer.

Find en IVÆKST-anbefalet ekspert nær dig - Klik her

IVÆKST arrangementer siden 2010


30080
kursister

25
byer

489
arrangementer

Pris: 0 kr.

For at sikre plads til alle afkræver vi 300 kr. fra dig, hvis du ikke dukker op til kurset eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.

No-show-fee

Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her