Brøndby
Brøndby:
Fredag d. 8 november 2019
kl. 09.00-12.00


Betingelser og oplysninger om vores behandling af persondata kan læses ved at klikke her.

Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder
Brøndby
Brøndby:
Fredag d. 8 november 2019
kl. 09.00-12.00
TILMELD NU

Matchmaking - Brøndby

Få en kontoransat med en digital profil

Få en kontoransat, der kan lidt mere. Online kundeservice, sikker brug af data og effektivisering af interne arbejdsgange er omdrejningspunktet i IVÆKSTs efteruddannelsesprogram for ledige inden for kontor, administration og kundeservice.

  • Introduktion
  • Sådan fungerer matchmaking
  • Adresser

Få en kontoransat, der kan lidt mere
Online kundeservice, GDPR, effektivisering af interne arbejdsgange og mersalg er omdrejningspunktet i IVÆKST efteruddannelsesprogram for ledige inden for kontor, administration og kundeservice. Programmet er udviklet i samarbejde mellem Google, IVÆKST og Brøndby Kommune.

En Digital Assistent har på et 3-ugers kursusforløb arbejdet teoretisk og praktisk med indsamling, analyse og anvendelse af data, hvordan online kundeservice kan lede til mersalg og hvordan man effektiviserer en virksomhed ved hjælp af digitale værktøjer.

Lille investering, stor gevinst
En Digital Assistent er trænet i, hvordan de ved hjælp af helt lavpraktiske digitale værktøjer kan styrke din virksomhed gennem verdensklasse kundeservice, data samt intern og ekstern kommunikation.

Få et digitalt kompetenceløft med en Digital Assistent
En Digital Assistent har forståelse og viden om, hvordan digitale strategier og værktøjer kan forbedre interne forretningsgange og styrke relationen til samarbejdspartnere og kunder.

Dataguld og GDPR
Data ikke er farligt, men brugbar. En Digital Assistent ved derfor, hvordan man passer på data og bruger den aktivt til f.eks. mersalg ved at sende nyhedsbreve til samarbejdspartnere eller bedre brugeroplevelser for medarbejdere og kunder.

Fuldtidsjob, freelance eller løntilskud
Der findes mange veje til et job. Uanset hvilken model der passer jer godt, hjælper dygtige konsulenter fra Brøndby Kommune dig med at finde en ansættelsesmodel, der passer dig.

Arrangementet er relevant for virksomheder, der vil ansætte en kontormedarbejder, kontorassistent, kundeservicemedarbejder, receptionist, "blæksprutte" eller lignende.

Ved deltagelse i vores matcharrangement får du mulighed for at tale direkte med kandidaterne og se om der er nogle kvalifikationer der kan bruges i netop din virksomhed.

Brøndby:
Kulturhuset Kilden
Nygårds Plads 31
2605 Brøndby
Teatersal
Se kort

 

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her