Kurset er afholdt.
De fleste kurser afholdes igen, så hold øje med nyhedsbrevet hvor de annonceres.
Branchefokus: Restaurationer
Du kan forvente
Flere restauratører driver i dag stadig deres forretning ved at fastsætte priser ud fra deres mavefornemmelse. Omkostninger vurderes lejlighedsvist ved at gennemgå kassekreditten, og budgettering foretages med afsæt i antallet af reservationer. Det er vigtigt, at man har skærpet styring i en branche, hvor marginalerne er små. Der er væsentlige parametre, som skal justeres for at øge ens indtjening.
Til dette arrangement vil specialister fra PwC, Codan, Google og branchefællesskabet Danmarks Restauranter & Cafeer præsenterer den nyeste viden og styringsværktøjer for branchens aktører. Du bliver præsenteret for trends, udviklingen i udvalgte nøgletal og nogle af de parametre, der kan være med til at øge din indtjening. Samtidig vil du blive præsenteret for de klassiske og ofte uforudsete risici, der kan koste dig dyrt, hvis ikke du tager højde for disse.
Du får ligeledes et væsentligt indspark til din markedsføringsstrategi Google Bureauet Beruf, som giver dig redskaberne til at regulere din online strategi og sikre dig synlighed over for nye gæster online.
Arrangementet henvender sig til selvstændige og beslutningstagere i restaurationsbranchen.
Steffen Kaj Pedersen er partner og brancheleder for hotel- og restaurationsbranchen i PwC. Han har været ansat i PwC siden 2002, hvor han arbejder med bl.a. forretningsudvikling, rapportering, interne kontroller og udarbejdelse af årsrapporter og regnskaber. Han er hovedforfatter til PwC’s årlige analyse af hotel- og restaurantionsbranchen.
Laila Sahlgreen er manager i PwCs outsourcingafdeling i Hillerød og har et team på 8 konsulenter ud af 18 outsourcingkonsulenter.
Før konsulentbranchen har hun arbejdet som bogholder, regnskabschef og senest som økonomichef i mange forskellige brancher. Hun er praktikeren som er vant
til at rapportere og kan ved hjælp af rapporteringsværktøjet Budget123 løse mange kunders behov ifht. overblik over nøgletal, likviditet eller controlling af diverse fokus punkter. Ved illustrationer og
simple beregninger kan rapportering i Budget123 gøres mere "spiseligt" for en marketingschef, ledelse eller bestyrelse.
Peter Dræbye er Master i Brandsikkerhed og Risikoingeniør hos Codan. Peter er ekspert i de klassiske risici og skader, man ser i hotel- og restaurationsbrancen. Samtidig er han skarp i den aktuelle lovgivning og kender til de udfordringer branchen står overfor.
Danmarks Restauranter & Cafeer tæller ca. 1.500 medlemsvirksomheder og sætter restauratørernes frihed i højsædet. DRC er ikke en arbejdsgiverforening i traditionel forstand, da foreningen fx ikke på sine medlemmers vegne har indgået overenskomst med et fagforbund. Derimod giver medlemskabet en lang række kontante fordele og bedre konkurrencevilkår. DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchens udøvere og varetager restauranternes interesser over for myndigheder og politikere på landsplan og regionalt.
Case: GoTipster er en online markedsplads, hvor toprestauranter sælger take away. Om formiddagen producerer restauranterne maden og køler den ned. Om eftermiddagen og aftenen agerer de mini-supermarkeder med egenproducerede madretter, som kunden varmer op i ovnen derhjemme. Maden afhenter kunden i restauranten på vej hjem fra job eller bestiller til levering. Gotipster-restauranterne giver forbrugerne kvalitetsoplevelser, som ikke tidligere har været tilgængelige på take away markedet. Gotipster-konceptet giver restauranterne mulighed for udnytte deres fulde kapacitet og spise sig ind på det milliard-store marked, som de aldrig før har haft en andel af.
Superb er vinder af IVÆKSTprisen 2016 i kategorien “Årets Vovehals”. Superb har kastet sig ud i kampen om at få ændret adfærden på markedet. Udeblivelser fra reservationer koster de fleste restauranter op mod 1 million kroner om året og resulterer i 700 ton madspild årligt i Danmark. Superb er nu en af de første virksomheder i Danmark og Europa, som tilbyder et bookingsystem, der kan hjælpe virksomheder med at bekæmpe no-shows. Til dette arrangement vil Superb fortælle, hvordan de angriber markedet og hvad de ser som de største udfordringer for branchen de kommende år.
Andreas Solgaard er partner, AdWords- og Analytics rådgiver hos Google Bureauet Beruf. Han håndterer primært Google AdWords og Google Analytics for både store og små virksomheder. Andreas har desuden undervist tusindvis af både begyndere og øvede brugere i Google Analytics og Google AdWords. Det sker bl.a. på workshops for Ivækst og Google, på online marketing kurser hos Bigum&Co samt i virksomheder i hele Danmark.
Program:
9.30 Registrering og forplejning
10.00 Velkomst, IVÆKST
10.05 Brancheanalyse, branchens udfordringer og nøgletal, PwC
10.35 Tendenser i markedet, DRC
11.05 Pause
11.15 Sådan forsikrer du dig mod skader, Codan
11.45 Praktisk anvendelse af rapportering nøgletal, PwC
12.15 Work smarter, IVÆKSTpris vinder 2016 Superb
12.30 Frokost
13.00 Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje, Google Bureau
13.30 Case: GoTipster
14.00 Afslutning
Som forberedelse til arrangementet kan du læse PwC brancheanalyse for 2016.
Du vil på selve arrangementet få udleveret den fulde udgave, der også indeholder styringsværktøjer, moms og afgifter.
Indholdet til dette arrangement er skræddersyet til restaurationer. Vi forbeholder os ret til at afvise deltagere før ud for afholdelse af arrangementet, såfremt vi skønner, at deltagere ikke stemmer overens med målgruppebeskrivelsen