Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Afprøv dine evner som virksomhedsejer gennem computerspil

Vil du blive bedre til at drive virksomhed? Computerspil kan være en sjov og risikofri måde at blive klogere på dine styrker og svagheder. IVÆKST har lavet en oversigt over forskellige computerspil, hvor du afprøve dine iværksætter- og lederevner.

Spil på dansk:

Business Battle
Business Battle er et danskudviklet virksomhedsspil, der lærer deltagerne forretningsforståelse, strategi og købmandsskab. Spillet kan også bruges internt i virksomheden. For at prøve en gratis demo af Business Battle på internettet, skal du sende en e-mail til salmon@businessbattle.dk, så vil du få en mail med brugernavn og password.

Spil på engelsk:

Capitalism II
I dette spil skaber spilleren et virksomhedsimperium. Spillet dækker alle de aspekter af virksomhedsstyring, man kan møde i den virkelige verden. Spillet er udviklet af spilvirksomheden Enlight. Spillet er shareware og har en demo, du kan downloade.
Spillets hjemmeside: http://www.enlight.com/capitalism2/
Download demo: http://d.trymedia.com/dm/enlight_software/1h_pkg53/t_05th/cap2Setup.exe

Lemonade Tycoon
Målet med Lemonade Tycoon er at sælge lemonade for profit. Mens man sælger lemonade, skal man tage sig af alle aspekter indenfor virksomheden. En fuldt funktionel demo, der kan spilles i 60 minutter, kan findes her:
http://www.shockwave.com/gamelanding/lemonade.jsp

Hollywood Stock exchange
Hollywood Stock Exchange, eller HSX, er et webbaseret multiplayer spil, hvor spillerne bruger simulerede penge til at købe og sælge "aktier" på skuespillere, instruktører eller kommende film. Dette spil er gratis og kan findes her:
http://hsx.com/

McDonalds' Video Game
McDonalds' Video Game er en parodi på de driftsmæssige aktiviteter hos virksomhedsgiganten McDonalds maskeret som et typisk tycoon business simulation spil. Spillet er et lille gratis "casual" flash spil og kan findes her:
http://www.mcvideogame.com/index-eng.html

IndustryPlayer
Onlinespil hvor du skal udvikle en strategi, starte virksomheden op og konkurrere med de andre deltagere om markedsandele og markedsværdi. Du kan downloade en gratis demo til IndustryPlayer her:
http://www.industryplayer.com/download.php

IP MASTERS
Onlinespil for mange brugere hvor du skal udvikle en strategi, starte virksomheden op og konkurrere med de andre deltagere om markedsandele og markedsværdi.
Du kan gratis oprette dig som bruger her: http://www.masters-industryplayer.com/register.php?welcome=1

Kender du andre gode computerspil for iværksættere og virksomhedsejere, så send en mail til kontakt@ivaekst.dk med link og detaljer.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her