Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Balance

gæst

Hvis man har vedholdenhed som værdi, hvordan sørger man så for ikke at gå ned med stress? "Jeg kender stort set ikke til negativt stress. Det hænger nok sammen med "mindset". Jeg prøver at vende det til positiv adrenalin og energi. Og så mener jeg i øvrigt at man alt for ofte forveksler travlhed med stress. Det er ikke et problem for mig. Men jeg erkender at andre kan være mindre heldige, og måske løbe ind i forhold, der kan give stress".

For Lars selv handler det om at have balance i tingene og i livet generelt. Men hvad er balance egentlig? For Lars er det en følelse: "En følelse af at kende omgivelsernes forventninger og en følelse af at leve op til sine egne forventninger som far, mand, menneske og chef. Det handler om at være noget for din familie. Den gode spiral starter her. Når du har været der for din familie får du selv tanket op, så bliver du god på arbejdet fordi du har energien til det og ikke føler at du har forsømt nogen. Men det handler også om at have respekt for at døgnet kun har 24 timer, og at tænke at den gode spiral er noget du helt bevidst skal skabe rum til".

Men Lars indrømmer, at den balance er svær: "Man skal have lysten til det. Måske er det ok at kick-starte sin karriere ved at leve et liv ude af balance i en periode". Men når lysten og behovet for balance melder sig, hvordan kommer man så derhen? Balance er en følelse Lars skaber ved først at spørge sig selv: "Hvad er vigtigst for mig - Hvad vil være mest katastrofalt for mig at miste? Mærk efter helt inde og start med det".

"Grundlæggende er det vigtigste at passe på sig selv rent fysisk. Og det er der faktisk mange der glemmer, men helbredet er jo trods alt grundlaget for alt det andet". Lars oplader på flere måder, men en hobby er vigtig. Lars hobby er ridning, og oplader godt med Hubertusjagt. "Det er så krævende, at man bliver tvunget til at koble af, fordi det kræver, at man er totalt nærværende". Det er en slags helle, hvor han er i naturen, som han elsker, og får motion og frisk luft.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her