Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Fremtidens salgsmetode - tips til din salgsmetode, salgssucces, virksomhedsvækst, forretningsudvikling

gæst

I Michael Thystrups øjne er teamsalg fremtidens salgsmetode. Salg bliver mere og mere komplekst, og i større strategiske salg er der brug for flere sælgere, for der er ingen, der har tilstrækkelig viden til at kunne klare salget alene. Derfor bliver de sociale kompetencer vigtigere og vigtigere i fremtiden. Det er slut med "the lonely wolf". Arbejdspladsens kultur og miljø bliver derimod den vigtigste faktor i den enkeltes karrierevalg.

Michael Thystrups vigtigste motivation for karrieremæssig konkurrence har også været at få de gode jobs, på de bedste arbejdspladser. Dvs. dem, der giver dig størst mulig indflydelse på dit eget liv. Michael Thystrup har aldrig tænkt i karriereplanlægning. Hans holdning er: "Find en virksomhed, der matcher dine egne værdier. Det skal være et sted, hvor du tør lave fejl, ellers blomstrer du ikke. Der skal være plads til at prøve ideer af, plads til at du må være innovativ og kreativ." Kort sagt, skal der være frie rammer.

Michael Thystrup arbejdede selv en overgang i en virksomhed, der var meget kontrollerende, og her fik han det dårligt. Det gjorde det tydeligt for ham, at han ville arbejde et sted hvor rummelighed, respekt og personlig frihed stod højt i virksomhedens kultur.

Michael Thystrup slutter af med sin vigtigste pointe: "Sørg for at få størst mulig indflydelse på din egen jobsituation. Jo større indflydelse, jo sjovere bliver det. Du skal brænde for det, du laver. Vær passioneret. Passion smitter af - både på kolleger og kunder".

 


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her