Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Værdifuld konkurrence

gæst

I salg er konkurrence et grundvilkår. Det må man acceptere som sælger. Konkurrence giver drive hos dig selv og andre. Det udvikler dig som menneske og professionelt. For Michael Thystrup er konkurrence forbundet med gode følelser. Først og fremmest en følelse af tilfredshed, glæde og stolthed når man får anerkendelse fra omverdenen.

I konkurrence er det sjovt at vinde over andre, der stiller op på lige vilkår, men du skal primært konkurrere for dig selv, for at blive dygtigere. Samtidig ser Michael Thystrup to sider af konkurrencens væsen. Der er den sunde, der støtter en god udvikling, og så er der den usympatiske, som f.eks. gør at folk taler nedsættende om hinanden - og den slags tager han stærkt afstand fra. Den adfærd accepterer han simpelthen ikke, men mener tværtimod, at vi alle har et ansvar for at hjælpe hinanden.

Hvordan hænger konkurrence og lyst til at hjælpe andre sammen? For Michael Thystrup højner det sandsynligheden for selv at vinde, når man hjælper andre. Hvis du eksempelvis hjælper en ny kollega, vil han hjælpe dig den dag, du har brug for hans kompetencer, erfaring eller kontakter. Kort sagt: Respekter dine kolleger og bliv god til at arbejde sammen. Alternativet er at opnå ting på andres bekostning og på den måde skaber du dig kun fjender.

 


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her