Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Lyst til at være på og blive målt

gæst

Karsten Wirnfeldt lærte tidligt glæden ved at turde stå frem i en konkurrencesituation. Allerede som 16-årig var han på high school i USA, hvor han spillede amerikansk fodbold foran 8.000 mennesker. I USA oplevede han at blive sparket ud i tingene og blive målt på sine præstationer. I Danmark er måling ikke så populært, men Karsten Wirnfeldt elsker det. For ham betyder det glæde. Hvad er det værd, hvis man har knoklet for at blive dygtig til noget, men der ikke er nogen, der ser det?

Karsten Wirnfeldt bruger dét at give sine medarbejdere ros og anerkendelse meget. Det er det, der giver den store præstation mening og ikke mindst motivation til en ny toppræstation. Så for Karsten Wirnfeldt er måling lig med glæden ved, at andre ser ens præstationer.

Karrieremæssigt har Karstens holdning til måling virkelig givet pote. Konsekvensen af de gode målinger har nemlig været, at tingene er kommet til ham. Han har aldrig brugt energi på karriereplanlægning. Af den simple grund at andre har kunnet se hans talent, og han er derfor blevet udvalgt til de spændende stillinger. Det har så været op til Karsten at vælge ud fra sin lyst.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her