Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
  • Introduktion
  • Program
  • Eksperter
  • Adresse

Spring ud i din virksomheds digitale forår

 

Den 28. marts kan du møde nogle af landets førende topfolk og eksperter på i Radisson Blu i Aarhus. Her får du som lille eller mellemstor virksomhed overblik og konkrete værktøjer. Samtidig sætter vi afgørende fokus på kompetencer - både i forhold til dig selv, og hvordan du får adgang til nye. Google Succes Online, Dansk Erhverv og Erhvervshus Midtjylland er arrangører. 

Stjernerækken af eksperter deler generøst ud af deres digitale frø, og efterfølgende er det din opgave at få dem til at spire i din virksomhed, og få det hele til at vokse med de rette kompetencer.

Ny indsigt, hurtig leveret
Ved at tilmelde dig får du et program med korte, skarpe og praktiske indlæg om digitale værktøjer. Hør bl.a. om: 

  • Sociale medier
  • Søgemaskiner (annoncering og optimering)
  • E-mail markedsføring
  • Hjemmeside (optimering til 2019 standarder)

Oplev transformationen af en virksomhed
For at gøre det nærværende, inspirerende og håndgribeligt vejleder Google Succes Onlines ekspertgruppe en lokal virksomhed live på scenen om, hvordan de udfolder deres digitale tilstedeværelse og styrkeposition i dette forår og høster gevinsterne året rundt.

Mennesker som omdrejningspunkt
Det er dine egne og dine medarbejderes digitale færdigheder, der er omdrejningspunktet, hvis din virksomhed skal forblive konkurrencedygtig i den digitale fremtid. Uanset din titel og dit niveau inspirerer vi til, hvordan du kan udvikle dig selv, dine medarbejdere og anskaffe nye digitale færdigheder.

Program desktop

Program mobil

HOVEDTALERE

Henrik Skov Anhøj
Dagens moderator

Henrik Skov Anhøj er journalist og redaktør for Erhverv+, der består af fire regionale erhvervsudgivelser under Jysk Fynske Medier. Målgruppen er små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland og Region Syddanmark, som Henrik og kollegerne derfor følger tæt. Aviserne udkommer hver anden torsdag i samlet set 200.000 eksemplarer, som bliver distribueret direkte til tusindvis af virksomheder og sammen med Jysk Fynske Mediers i alt 13 dagblade – herunder blandt andre Fyens Stiftstidende, Jydske Vestkysten og Århus Stiftstidende.

Brian Mikkelsen
Adm. direktør i Dansk Erhverv

Brian Mikkelsen er adm. direktør i Dansk Erhverv. Han blev adm. direktør for erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen i juni 2018. Han var medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti fra 1994 og indtil han tiltrådte stillingen i Dansk Erhverv, og han har i perioden bestridt flere ministerposter, bl.a. som økonomi- og erhvervsminister.

Mads Ager 
Chef for Google i Aarhus

Mads Ager har en PhD grad i datalogi fra Aarhus Universitet. Han har arbejdet som Software Engineer hos Google siden 2007 og er siden februar 2018 Site Lead for udviklingsafdelingen i Aarhus. Hos Google arbejder Mads med programmeringssprog og værktøjer til software udvikling. Teknologi bygget i Aarhus bruges i produkter så som Google Chrome og Android.

Jesper Hvejsel
CEO hos Firtal Group ApS

Jesper Hvejsel er CEO i Firtal Group ApS. Jespers iværksættereventyr startede i 2007, hvor han startede webshoppen Made4Men. Sidenhen er det blevet til en række webshops inden for male grooming, helsekost og mobiltilbehør samt flere spændende samarbejdsrelationer med bl.a. tre af investorerne fra Løvens Hule og senest Matas Koncernen. Til konferencen vil Jesper stå for en inspirationstalk og her tage jer igennem sin og Firtals vækstrejse.

Rasmus Arendt Nielsen
CCO og co-founder hos Brandheroes

Rasmus Arendt Nielsen er CCO og co-founder hos Brandheroes, der blev grundlagt i 2016 og allerede har mere end 35 medarbejdere ansat. Brandheroes arbejder med micro influencer marketing i stor skala, hvor de eksekverer en stor del af verdens største mikro influencer kampagner for +500 globale kunder og lige nu har aktive kampagner på 41 markeder. Brandheroes har siden sin opstart i 2016 gennemgået en transformation fra SAAS virksomhed til "software and service virksomhed", og nu er produktet tilstrækkelig modent til, at de delvist er tilbage som SAAS.

 

 

DIGITALE EKSPERTER

 

Kasper Bengtson 
Partner og specialist, bSocial

Kasper er Facebook Marketing Specialist hos bSocial, som hjælper brands med at styrke e-handel via selvfinansierende annoncering på de sociale medier. Til konferencen “Din Virksomheds Digitale Forår” vil han komme med konkrete forslag til, hvordan du skaber bedre oplevelser hos brugerne med dine annoncer - og dermed får flere af de resultater, du ønsker, for dine annoncekroner på Facebook og Instagram.

Sonny Leach 
Direktør og partner, WebPuls

Med mere end 16 års erfaring i det digitale, dækker Sonnys kompetencefelt i dag en bred palette lige fra digital strategi til tekniske værktøjer. De sidste 7 år har Sonny
desuden fungeret som underviser for bl.a. Google Succes Online, hvor han afholder workshops i digital strategi og markedsføring online.

Bjarke Bekhøj 
Adm. direktør, Compell

Bjarke Bekhøj er direktør og partner i det digitale bureau Compell. Han har været med siden internet krævede et modem og arbejder til dagligt med alt fra enkeltmands-forretninger til globale brands. 

Maja Færge Rabjerg
Digital Konsulent, Clienti

Maja Rabjerg er Digital Konsulent hos brandbureauet Clienti. Til dagligt arbejder hun bl.a. med digital marketing med fokus på leadgenerering og e-mail marketing. Til konferencen vil Maja præsentere, hvorfor e-mail marketing stadig er et effektivt markedsføringsværktøj, og hvordan man opnår succes med e-mail marketing.

 

INSPIRATIONSCASE

 

Katrine Krog 
Marketingchef, Dansk Roadshow

Dansk Roadshow blev grundlagt i 2001 af Søren Kjeldsen, og drives i dag af Søren og hans hustru, Katrine Krog, der er virksomhedens administrations- og marketingchef. Virksomheden beskæftiger sig med salg af ydelser inden for fire kategorier; logistik, plastproduktion, eventværksted samt eventudlejning, og er drevet af ambitionen om at ’skabe markedsføring i øjenhøjde’. På listen over kunder, de leverer til, ses navne som Telia, LEGO World og Tuborg, samt de hver sommer står for logistikken omkring det praktiske på festivallerne NorthSide, Tinderbox og Grøn Koncert.

 

Adresser

Eventet er afholdt

Pris: 0 kr.