• Introduktion
  • Undervisere
  • Adresse

Hvis ikke du har rejst på 1. klasse før, kommer du det her, når G Suite eksperten, Jens Sonnenborg, sender dig på en guidet tur fra A til Z gennem G Suitens store univers.

Dette nye kursustilbud tager dig med på en rejse fra A til Z i G Suite, hvor du lærer en lang række tips, tricks og funktioner, der primært vil koncentrere sig om mail, kalender, drev og hangouts. Og selvom du måske har erfaring med G Suite allerede, er der med garanti stadig meget at lære alligevel.

Kom og vær med til en udbytterig workshop når første kursus i A-Z i G Suite, løber af stablen fredag d. 15 februar kl. 09-12.30.

På kurset arbejder du hands-on med G Suite og bliver sat på en lang række opgaver, så du lærer hvordan det hele fungerer på egen hånd. Opgaverne løser du i tæt samspil med din underviser, Jens Sonnenborg, der synliggør hvordan tingene fungerer via egen skærm.

Klik på tilmeldingslinket og tilmeld dig med det samme.

Om G Suite
G Suite er en samlet pakke online værktøjer fra Google, der gør det muligt at håndtere kommunikation, mail, kalender, dokumenter, slideshow analyser og meget mere. Alt sammen afgørende værktøjer til at drive en moderne forretning i 2019.

Beskrivelse af underviser:

Jens Sonnenborg har over 25 års erfaring med digitalisering og processoptimering af virksomheders infrastruktur og undervisning af medarbejderne til at benytte nye software løsninger. Google Cloud Partner siden 2009 hvor han hjælper virksomheder til at få mest ud af investeringen, ved at flytte hele butikken og alle teams samlet til et nyt level med et minimum af bøvl, stress, mavesår og skilsmisser:-)

Få hjælp til opsætning af G Suite og flytning af din data, af en Google Cloud Partner, så du kommer sikkert igang.

https://www.skytek.dk/

Adresser

Eventet er afholdt

Pris: 0 kr.