Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
  • Intro
  • Program
  • Talere
  • Opfølgende workshops
  • Adresser

Den største digitale oprustning på Vestegnen i 2019 

Velkommen på Din Virksomhed Online 2019. Her møder landets førende digitale eksperter, Google, vækstvirksomheder, borgmester i Brøndby, Kent Max Magelund og mange flere. Google Succes Online sammensætter i samarbejde med otte kommuner et sprudlende program med digitale frontløbere, topfolk og en helt, helt speciel happening d. 24. januar.

 

Gå ikke glip af årets digitale makeover
På Din Virksomhed Online tager vi udgangspunkt i dig og din virksomhed. Derfor inviteres vækstvirksomheder ind for at fortælle om, hvordan de har opnået vækst gennem fokuseret brug af e-handel og digital markedsføring. Vi taler ikke om IoT og AI, men går i dybden med, hvordan din virksomhed kan få et ekstra digitalt gear i 2019. Du møder nøje udvalgte digitale eksperter, som i øjenhøjde fortæller om, hvordan du tilfører mere digital power til din virksomhed i 2019. 

»Jeg har fået en ordentlig digital muskel at spille med«
- Martin Andersen, adm. direktør, Amladcykler

Kun begyndelsen
Din Virksomhed Online d. 24. januar er startskuddet til syv lokale hands-on workshops i e-handel, digital markedsføring og meget mere. Et stærkt hold af landets førende eksperter agerer undervisere og tager udgangspunkt i dig og din virksomheds niveau. Du får praktiske værktøjer, inspiration og et netværk af lokale vækstvirksomheder. 

Workshops i januar og februar
Efter Din Virksomhed Online 2019 d. 24. januar kan du kvit og frit deltage på: webanalyse, sociale medier, e-handel, søgemaskinemarkedsføring for begyndere (SEM), e-mail markedsføring, supersælgende hjemmeside og søgemaskineoptimering (SEO). Få det fulde overblik over opfølgende workshops under fanen "workshops"

Arrangører bag: Google Succes Online i samarbejde med kommunerne i Brøndby, Hvidovre, Vallensbæk, Albertslund, Herlev, Glostrup, Rødovre og Ishøj. 

Program desktop

Program mobil

Nynne Bjerre Christensen
Dagens moderator 

Nynne Bjerre Christensen er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole. Nynne var i perioden 2005 til 2017 vært på Deadline på DR2. 

Rasmus Jarlov 
Erhvervsminister 

Rasmus Jarlov er erhvervsminister og medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti.

Kent Max Magelund 
Borgmester, Brøndby

Kent Max Magelund er borgmester i Brøndby for Socialdemokratiet.


Malou Aamund
Adm. direktør, Google Danmark

Malou Aamund er adm. direktør for Google i Danmark. Hun har i 16 år haft ledende internationale stillinger i USA og Europa først for IBM og senest som direktør for Microsofts Windows forretning i Vesteuropa. Malou har i tre år været medlem af Folketinget for Venstre. Malou er uddannet cand.merc. på CBS i København (1995). Bestyrelsesmedlem hos Navico Group AS siden 2017. Med start januar 2018 er hun formand for bestyrelsen for Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP).

Casper Blom 
Iværksætter og indehaver af Chilisecurity.dk

Som 12-årig startede Casper Blom billigegolfbolde.dk. Efter 10 års drift valgte Casper af sælge forretningen i 2014. Billigegolfbolde.dk gav Casper en masse erfaring, som han nu bruger i de andre virksomheder, som han er engageret i. 

Christian Walther Øyrabø
Stifter af Autovice som står bag trafikalarmen ooono

Christian Walther Øyrabø er founder af Autovice, som står bag trafikalarmen ooono. Selskabet har på under to år udviklet produktet fra scratch, solgt over 100.000 stk., ekspanderet i 2 nye lande, opkøbt App’en Trafikalarm, udviklet en version 2 og ansat 11 mennesker. Derudover har Christian samtidig været med til at starte leasingselskabet Granturismo, som med kun 1 ½ år på bagen har omsat for over 100 mio. kroner. Christians kernekompetencer er konceptudvikling, konsekvent markedsføring og at få stablet et stærkt team sammen, der kan eksekvere i eksprestempo.

Digitale eksperter på Din Virksomhed Online 2019: 

Halfdan Timm 
Head of Social hos Obsidian Digital 

Halfdan Timm er en af Danmarks skarpeste, når de gælder om, hvordan små og mellemstore virksomheder får flere kunder gennem sociale medier. Foruden sin stilling som Head of Social i Obsidian Digital laver Halfdan podcasts, blogindlæg, foredrag mv. for flere anerkendte medier. 
Andreas Solgaard
Partner i Beruf

Andreas Solgaard er partner i marketingbureauet Beruf, hvor han primært håndterer Google Analytics og digital strategi for en lang række virksomheder. Han har desuden undervist tusindvis af begyndere og øvede brugere i bl.a. Google Analytics og Google Ads. Andreas har en god forståelse for behovet i forskellige brancher og kan formidle tekniske og komplekse emner så enhver kan forstå det. Til dagligt arbejder Andreas med alt fra mindre virksomheder til C20-virksomheder.

Thomas Sloth
Adm. direktør i i-Strategi 

Thomas Sloth er SEO og Ads Specialist og ejer af i-Strategi, hvor han opsætter, udfører og eksekverer online reklame for virksomheder på Google, Facebook - og hvor det ellers kan betale sig med online-tilstedeværelse for virksomheder.

Tina Lykke Madsen 
Strategisk rådgiver, e-mail marketing specialist, Skjoldby & Co

Tina er digital specialist og strategisk rådgiver hos Skjoldby & Co, hvor en af hendes specialer er E-mail marketing. Tina har stor indsigt i alt vedrørende E-mail marketing - teknik, strategi, planlægning og udarbejdelse af eksekverende indhold.

Tina varetager E-mail markedsføring for både B2B og B2C virksomheder i alle størrelser og forstår hvilken strategi, der skal bruges til hvilke målgrupper. Med sine mere end 10 års erfaring indenfor digital markedsføring og E-commerce er Tina også en eftertragtet underviser på både større kursusforløb og mindre workshops hos Skjoldby & Co.

 

 

Som opfølgning på Din Virksomhed Online 2019 kan du deltage på nedenstående workshops i en kommune nær dig:

Webanalyse (Brøndby)
Google Analytics hjælper dig til at finde, aflæse og forstå data. På denne workshop lærer du, hvordan du kan optimere din hjemmeside og forbedre din markedsføring - baseret på brugeradfærd.
Mandag d. 28. januar
Kl. 14:00-18:00 

Sociale medier for virksomheder (Herlev)
På denne workshop lærer du, hvordan du tiltrækker flere kunder og skaber mere salg gennem sociale medier. Du lærer også hvilke sociale mediekanaler, som passer allerbedst til en virksomhed som din.
Tirsdag d. 29. januar
Kl. 14:00-18:00

E-handel (Albertslund)
Du får på denne workshop indsigt i, hvordan du sammensætter en e-handelsplatform, der er gearet til dine målgruppers behov og interesse.
Onsdag d. 30. januar
Kl. 14:30-18:30

Søgemaskinemarkedsføring (SEM) for begyndere (Glostrup)
Uanset størrelsen på dit annoncebudget vil du kunne blive eksponeret over for kunder, der er på udkig efter en virksomhed som din. På denne workshop lærer du hvordan.
Torsdag d. 31. januar
Kl. 14:30-18:30

E-mail marketing (Vallensbæk)
E-mail marketing er et af de mest effektive salgskanaler. På denne workshop tager vi dig ned i maskinrummet på en af de mest effektive markedsføringskanaler, du kan få.
Mandag d. 4. februar
Kl. 16:00-20:00

Supersælgende hjemmeside anno 2019
Hjemmesiden er din virksomheds varemærke udadtil, men den kan også meget, meget mere end at profilere din virksomhed. Faktisk kan din hjemmeside blive den største indtjeningskilde.
Tirsdag d. 5. februar
Kl. 16:00-20:00

Søgemaskineoptimering (SEO) for begyndere
SEO (søgemaskineoptimering) er en ultra hypet disciplin og det er ikke helt uden grund. Ved hjælp af den rette strategi og målrettet arbejde kan du sende din virksomhed på forsiden af søgemaskinerne. På denne workshops arbejder du med hvordan.
Torsdag d. 7. februar
Kl. 14:00-18:00 

Tilmeld konferencen:

Afventer dato

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Tilmeld workshops:

Afventer datoAfventer datoAfventer datoAfventer datoAfventer datoAfventer datoAfventer dato