Eventet er afholdt.

Boost Your Business med sociale medier

  • Program
  • Om workshoppen
  • Talere og undervisere
  • Adresser

Program desktop

Program mobil

SKAB VÆKST I DIN VIRKSOMHED MED FACEBOOK
Dansk Iværksætter Forening og Facebook inviterer til workshops. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af din markedsføring på sociale medier, så tilmeld dig i formularen her på siden.

Vi afholder tre workshops i henholdsvis Aarhus, Odense og København, hvor vi bl.a. har inviteret to af landets dygtigste digitale eksperter på området Thomas Sloth og Halfdan Timm. Begge vil de dele ud af deres viden og erfaringer samt forestå undervisning på to niveauer.

Som deltager kan du blive klogere på digital markedsføring både som nybegynder og øvet. Ved tilmelding bedes du angive, hvilket spor du ønsker at deltage på.

Se mere på forsiden eller på dagen. 

DELTAG GRATIS HER:

Aarhus den 25. juni 2019
kl. 14 - 17.00

Odense den 26. juni 2019
kl. 14 - 17.00

København den 27. juni 2019
kl. 14 - 17.00

Talere 

Sybille Monica Zola Mortensen
Head of Sales
Facebook, Nordics

Med 15 års erfaring i at skabe vækst for virksomheder gennem online marketing arbejder Sybille i dag sammen med sit team på at udvikle de bedste værdi- og fremtidssikrede
strategier sammen med Facebooks kunder.

En baggrund inden for ingeniørfaget såvel som økonomi har givet en stærk tilgang til data og analyse kombineret med evnen til at transformere netop dette til forretningsmuligheder.
I 2014, efter 10 år i den digitale branche i København, tog hun til Dublin som salgschef for Google, og arbejder nu som Facebooks Nordic Head of Sales.

 

Underviser på niveauet for begyndere

Thomas Sloth
Direktør
I-strategi

Thomas T. Sloth har arbejdet med SEO siden han i sin tid var ejer af en stor succesfuld webshop. Siden har han hjulpet mange virksomheder til online succes. Som nuværende direktør for i-Strategi – arbejder Thomas Sloth og hans team dagligt for en lang række virksomheder indenfor såvel B2B som B2C. Han har ligeledes erfaring som underviser og foredragsholder gennem mere end 20 år.

Thomas Sloth holder foredrag for virksomheder, erhvervsråd og netværksgrupper.


Underviser på niveauet for øvede

Halfdan Timm
Partner
Obsidian Digital

Halfdan Timm er Partner og Head of Social hos Obsidian Digital.Han er specialiseret i annoncering på sociale medier og er forfatter til Danmarks eneste bog om emnet.

Inden for Facebook-annoncering bistår Halfdan med planlægning og opsætning af annoncer samt løbende evalueringer. Tilgangen til arbejdet er afkast-baseret. Visninger af annoncer er ikke et mål, men et middel til at opnå det faktiske mål – salg og henvendelser som oftest.

Før Obsidian Digital har Halfdan arbejdet som konsulent inden for digital markedsføring gennem flere år i eget regi. Sideløbende har han studeret jura på Aarhus Universitet, hvor han blev ba.jur. i 2014.

Lars Nybjerg                                       
Team facebook partner

Cases til Fireside chat

Christian Aachmann
Co-founder & CMO
Shaping New Tomorrow

 

Patrick Wolffgang
Partner
The Marketing Guy

 

Rasmus Dalsgaard
Ejer & CEO
By-Mee

 

Peter Hornskov
Co-founder
Hornskov Hatte

 

Tilmeld event:

Eventet er afholdt

Begynder Øvet