Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Bloggen

Ugens Google+ posts #4

Så gælder det uge 16s inspirerende og indholdsrige Google+ posts.

Jeg serverer dem her for dig på et nypudset sølvfad og håber, du vil få lige så meget lykke ud af delingerne.

Husk at tippe IVÆKST på Google+, hvis du har fundet/skabt noget indhold, der skal under kærlig behandling i denne blogrække. Du tipper ved at skrive '+IVÆKST' i kommentarstrømmen under dit indlæg. Sharing is caring.

 

Gik du glip af Iværk & Vækst messe i Århus? Nej det gjorde du ikke! Videoproducent Tobias Ehlig tog kameraet på ryggen/skuldrene/hånden og skænker dig nu en række film fra dagen.

Se f.eks. Casper Blom og Rasmus Borups oplæg her.

 

Dennis Drejer er onlinenørd og har her samlet 8 eksperter indenfor e-handel. Det er blevet til et blogindlæg spækfyldt godter til din webshop, der kan sætte fut i fejemøget.

Læs blogindlægget med det samme - klik her.

 

Onlineekspert Nima Vali har skrevet et indlæg med nogle hurtige råd til at forebygge angreb på WordPress sider. Det tager 10-20 minutter at implementere Nimas forslag, men så har du tilgengæld sikret dig imod langt størstedelene af Brute Force angrebene.

Læs blogindlægget her.

 

Nogle gange kan det betale sig at kigge lidt på hvordan de store drenge agerer - især på sociale medier. Thomas Helgesen deler her en artikel, om hvordan Coca-cola dyrker Facebook, Twitter, Pinterest og Google+. Måske føler du ikke, at dit brand pt. har potentiale 63 millioner Facebookfans. Men man skal aldrig sige aldrig.

Her er i hvert fald en god case at trække erfaringer på. Læs den her.

 

Vil du dele med os?Føj IVÆKST til dine cirkler på Google+, så føjer vi dig tilbage.

 

God weekend.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

IVÆKST redaktionen

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Administration

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Administration

Content is king. 

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Google AdWords, IT

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Finansiering

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Google AdWords, IT, Salg

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

IVÆKST redaktionen


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her