Bloggen

Ugens Google+ posts #3

Tags: IT, Salg

Følgende er en perlerække af inspirerende, finurlige og indholdsrige opslag, der fortjener et ekstra boost af opmærksomhed.

Fik du ikke læst med i sidste uge, kan du klikke dig vejen til uge 14s konfettibordbombe af gode G+ posts her.

Jeg håber I finder indholdet lige så interessant som jeg. Husk at tippe IVÆKST, hvis du har fundet/skabt noget indhold, der skal under kærlig behandling i denne blogrække. Sharing is caring.

 

 

 

Google+ posts uge 14 Adobe vs. Freeware Pia stender

Det rette software er vigtigt - men det er dyrt! Findes der freeware, der fungerer lige så godt som de dyre programmer til de opgaver du skal løse? Det undersøger designer Pia Stender i sin blogrække 'Adobe vs. freeware'. Denne uges blog er nr. 2 i rækken og har taget alternativer til InDesign under kærlig behandling.

Det er interessant stof - læs selv med her.

 

uge 14 guide til youtube video seo for begyndere G+ Tobias Ehlig

YouTube er verdens anden største søgemaskine og et vigtigt element i online markedsføring. Tobias Ehlig, iværksætter og videoproducent, deler jævnligt ud af sin ekspertviden - og det kan vi godt lide! I denne post giver Tobias tips og tricks til hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer.

Læs med her.

 

uge 14 youtube integration på Google+ sider Morten Myrstad

Vi bliver i YouTube genren - og Google+ for den sags skyld. For i midten af denne uge blev den nye integration mellem YouTube kanaler og G+ sider rullet ud. Det deler Morten Myrstad i denne post.

Der er begejstring at spore hos brugere, der ser de mange nye muligheder for at skabe helhed over virksomhedernes G+ sider.

 

uge 14 content marketing Torben Slot Petersen

Jeg har en svaghed for Content Marketing, og denne gik lige i hjertet. Værsågod - klik her for at læse artiklen. Tak for delingen Torben Slot Petersen.

 

uge 14 brochure ivækst

IVÆKST har noget i ærmet til jer, der gav os det vildeste sukkerchok på en april-søndag fyldt med slud og hagl. Hæng med på den kaloriekonto ;) Se billederne her.

 

Vil du dele med os? Føj IVÆKST til dine cirkler på Google+, så tilføjer vi dig tilbage.

God weekend.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

Anonymous

Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.

Anonymous
Tags:
IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

Anonymous

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

Anonymous

Den effektive markedsføringsstrategi dækker alle områder indenfor markedsføring. I dag er det ganske enkelt ikke længere tilstrækkeligt at satse på én eller to typer markedsføring, som skal dække hele virksomhedens behov. Med andre ord er den effektive markedsføringsstrategi alsidig og kreativ.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.

Anonymous

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags:
IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Anonymous
Tags:
IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous

Content is king. 

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

Anonymous
Tags:
IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

Anonymous

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.