Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Bloggen

Ugens Google+ posts #3

Følgende er en perlerække af inspirerende, finurlige og indholdsrige opslag, der fortjener et ekstra boost af opmærksomhed.

Fik du ikke læst med i sidste uge, kan du klikke dig vejen til uge 14s konfettibordbombe af gode G+ posts her.

Jeg håber I finder indholdet lige så interessant som jeg. Husk at tippe IVÆKST, hvis du har fundet/skabt noget indhold, der skal under kærlig behandling i denne blogrække. Sharing is caring.

 

 

 

Google+ posts uge 14 Adobe vs. Freeware Pia stender

Det rette software er vigtigt - men det er dyrt! Findes der freeware, der fungerer lige så godt som de dyre programmer til de opgaver du skal løse? Det undersøger designer Pia Stender i sin blogrække 'Adobe vs. freeware'. Denne uges blog er nr. 2 i rækken og har taget alternativer til InDesign under kærlig behandling.

Det er interessant stof - læs selv med her.

 

uge 14 guide til youtube video seo for begyndere G+ Tobias Ehlig

YouTube er verdens anden største søgemaskine og et vigtigt element i online markedsføring. Tobias Ehlig, iværksætter og videoproducent, deler jævnligt ud af sin ekspertviden - og det kan vi godt lide! I denne post giver Tobias tips og tricks til hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer.

Læs med her.

 

uge 14 youtube integration på Google+ sider Morten Myrstad

Vi bliver i YouTube genren - og Google+ for den sags skyld. For i midten af denne uge blev den nye integration mellem YouTube kanaler og G+ sider rullet ud. Det deler Morten Myrstad i denne post.

Der er begejstring at spore hos brugere, der ser de mange nye muligheder for at skabe helhed over virksomhedernes G+ sider.

 

uge 14 content marketing Torben Slot Petersen

Jeg har en svaghed for Content Marketing, og denne gik lige i hjertet. Værsågod - klik her for at læse artiklen. Tak for delingen Torben Slot Petersen.

 

uge 14 brochure ivækst

IVÆKST har noget i ærmet til jer, der gav os det vildeste sukkerchok på en april-søndag fyldt med slud og hagl. Hæng med på den kaloriekonto ;) Se billederne her.

 

Vil du dele med os? Føj IVÆKST til dine cirkler på Google+, så tilføjer vi dig tilbage.

God weekend.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

IVÆKST redaktionen

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Administration

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Administration

Content is king. 

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Google AdWords, IT

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Finansiering

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: Google AdWords, IT, Salg

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

IVÆKST
IVÆKST redaktionen
Tags: IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

IVÆKST redaktionen


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her