Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:

Send en mail til hotlinen:

Kom først i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gratis aktiviteter direkte i din inbox.

Ase: Betingelser og Behandling af persondata

Betingelser

  • ASE koncernen består pt. af Arbejdsløshedskassen ASE (CVR-nr.: 59568116), Foreningen ASE Selvstændige (CVR-nr.: 34566070), Ase Lønmodtager (CVR-nr.: 32951023) og JOBFAS MEDIA ApS (CVR-nr.: 35513892).
  • ASE og ASE koncernens selskaber har fokus på at give mulighed for, at personer og virksomheder får mulighed for at realisere deres potentiale på arbejdsmarkedet. Som led i dette formidler ASE og ASE koncernens selskaber tilbud, der kan understøtte dette. Derfor indgår ASE aftaler med samarbejdspartnere, der har relevante tilbud og det er udover ASE koncernen dem, du frivilligt samtykker til at høre mere fra.
  • Tilbuddene omfatter forsikringer, medietilbud, markedsføring, annoncering, administrationssystemer, revision og løn, juridisk bistand, kurser, rådgivning i virksomhedsdrift og deltagelse i indkøbsforeninger. Der kan ske ændringer i de selskaber, der omfattes af dette, idet ASE jævnligt tilføjer nye partnere i porteføljen for at sikre de bedste tilbud til markedet. Når der sker ændringer, giver vi dig, og du kan samtykke til også at blive kontaktet af de nye samarbejdspartnere.  

Behandling af persondata

  • Vi overholder de gældende bestemmelser i markedsføringsloven og persondataloven. Det betyder, at du ved at svare ”ja tak” samtykker til at vi eller vores samarbejdspartnere kan kontakte dig, og at dine kontaktoplysninger bliver videregivet med henblik på markedsføring pr. telefon, sms og e-mail. Når vi kontakter dig, giver vi dig samtidig med nogle oplysninger om, hvordan du let kan frabede dig yderligere informationer.
  • Vi registrerer udelukkende dit navn, e-mail, erhverv, adresse, telefonnummer og eventuelle særlige interesseområder med det formål at kunne orientere dig om tilbud som beskrevet. Vi anvender udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig pr. mail, telefonisk eller pr. sms. Oplysningerne opbevares af virksomheden JOBFAS MEDIA ApS og kan videregives til ASE koncernens selskaber og de virksomheder, der har produkter, du har accepteret at få information om.
  • Alle de oplysninger, du giver os, opbevares fortroligt og sikkert her hos os. Vi anvender sædvanlige databehandlere, som vi har sikret, alle er beliggende indenfor EU, og som sikrer den samme sikkerhed omkring dine data, som vi gør. Al persondata, der kan henføres til dig slettes hvis du beder om det eller senest et år efter, at du har afgivet dit samtykke til os. Vi vil også anonymiserer nogle data og bruge til statistik, men det gør vi sådan at du og dine oplysninger aldrig vil kunne genkendes.
  • Hvis du har nogen spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte os på salg@ase.dk. Samme sted kan du rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, som vi har om dig, hvis du vil korrigere oplysninger, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet og du vil tage dit samtykke tilbage.
  • Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finder her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

HOLD DIG OPDATERET MED NYT FRA IVÆKST

GÅ ALDRIG MERE GLIP AF DET BEDSTE TIL DIN VIRKSOMHED

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her