Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:

Kom først i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som den første om vores gratis aktiviteter i hele landet.

Regler og vilkår for Google Ads rabatkode

Hvordan virker rabatkoden?

Koden er kun gyldig hvis din konto ikke er mere end 14 dage gammel. Inden 31 dage skal du bruge 200 kr. på din konto og så krediterer Google automatisk de 600 kr. på din Google Ads konto. Annonceringskreditten vil blive indløst inden for ca. 5 dage efter at du har nået det påkrævede minimumsbeløb på 200kr. Når rabatkoden er indløst vil den fremgå i ‘transaktionsoversigten’ på din Google Ads-kundekonto. Efter du har brugt de 600 kroners kredit, bliver du krediteret for dit Google Ads-annonceforbrug på helt almindelige vilkår.

Hvad hvis jeg vil stoppe min kampagne?

Du kan til enhver tid stoppe din kampagne også selvom de 600 kr kredit ikke er brugt endnu. Hvis noget af kreditbeløbet ikke bliver brugt, vil beløbet forblive i kontoen som kredit. Du bliver ikke automatisk underrettet, når de 600 kr. kredit er opbrugt, men du kan vælge at sætte et dagsbudget på din Google Ads konto, så du kan styre hvor langt de skal række. Du bruger aldrig flere penge på din Google Ads konto end dem du har sat ind.

Udfordringer med din Google Ads konto, eller søger du gratis telefonisk rådgivning?

Ring til Google-support på 32 71 16 78 og få fat i en Google Ads ekspert. Oprettelsen af din konto og Google-support er gratis i de første 30 dage.

Det med småt:

Rabatkoden har ingen annonceringsværdi og indtastning af denne udløser blot kvalificeringsprocessen for annonceringskrediten af en annoncør. Annoncører skal have godkendt deres faktureringsoplysninger af Google Ads og overholde vilkårene for at kvalificere sig til at modtage Google Ads-annonceringskreditten.

Du kan stadig kun anvende én Google Ads-kupon og annonceringskreditten kan kun bruges til de lande som de er udstedt til.

Vær opmærksom på at du ikke kan annoncere for spiritus eller porno med Google Ads.

Læs Googles vilkår for brug af Google Ads-rabatkuponer

IVÆKSTs Google Ads underviser Andreas Solgaard fra Beruf fortæller dig hvorfor Google Ads er noget for dig:

Nu er du klar til at komme fra start. Bliv guidet igennem aktivering af din rabatkode her:

 

UDVALGTE KURSER

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her