Kom først i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som den første om vores gratis aktiviteter i hele landet.

Vækstledelse - krav til chefen i vækstvirksomheden

En virksomhed i vækst skal ledes nøje og omhyggeligt, hvis investeringsbeslutninger skal bære frugt og ekspansionen lykkes. Ikke desto mindre er der mange virksomhedsejere/ledere, som føler de bliver distancerede fra virksomheden, efterhånden som den vokser.

Hvis du vil fokusere på at skabe vækst i din virksomhed, er det nødvendigt at sætte systemer op, der gør det muligt for dig at følge den daglige udvikling på nært hold. Systemerne giver dig de vigtige informationer om, hvad der forgår lige nu, og som har betydning for, at virksomheden udvikler sig i overensstemmelse med dine mål.

Du kan her læse om de fordele, din virksomhed vil høste ved at opstille konkrete og målbare målsætninger og løbende måle deres indfrielse. Du kan finde ud af, hvordan du skal vælge, hvilke centrale målepunkter (KPI = key performance indicators), du skal holde øje med, og du kan læse eksempler på KPI"ere indenfor en lang række forretningsområder. Den vil også kaste lys over de hovedelementer, der bør indgå i opsætning af målsætninger og måling af deres indfrielse.

Sidst opdateret: 05-06-2011

I ET STOLT SAMARBEJDE MED