Kom først i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gratis aktiviteter direkte i din inbox.

Foredrag: Salg for mindre virksomheder

Sæt dine priser op!

At få sat dine priser ordentligt fra starten er en udfordring for mange selvstændige. Lær' derfor med dette foredrag at regne din timepris ud! Her finder du også ud af, hvorfor det er ekstremt vigtigt, at du tager dig ordentligt betalt. Både for dig, din virksomhed og dine kunder.

Og med den rette markedsføring og indpakning, bliver dit konkurrenceparameter ikke længere at være den billigste, men at være den bedste.

Og det er en bedre forretning for dig.

 

 • Introduktion
 • Underviser
 • Program
 • Forberedelse
 • Praktisk
 • Adresser

Målgruppe:

Alle selvstændige der gerne vil booste og lykkes med deres salg

N.B. Fokus er på salg af ikke-fysiske produkter. Dog har IVÆKST erfaring for, at selvstændige, der sælger fysiske produkter, også har stor glæde af arrangementet.

Forud for dette salgskursus afholder Majbritt gratis foredrag i Webtekster og SEO kl. 12.30-14.30 og Nyhedsbreve kl. 15.00-17.00 på nøjagtigt samme sted. Følg linksne for at læse mere og tilmelde dig.

Efter foredraget er der mulighed for at vækste dit netværk samtidig vil Majbritt Lund byde på tapas til alle deltagere. 

Majbritt Lund
journalist og selvstændig

 

Majbritt Lund (udd. fra Danmarks Journalisthøjskole, 2003) hjælper sine kunder med at tjene flere penge. Hun skriver hjemmesidetekster, så de sælger og bliver fundet på Google og rådgiver kunderne om, hvilke varer de skal sælge og hvordan – og især til hvilke priser

Majbritt har haft sin egen kommunikationsvirksomhed siden 2007 og er forfatter til bøgerne: ”God kommunikation for selvstændige” og "Selvstændiges guide til flere kunder".

www.majbrittlund.dk

 • 17.30 Velkomst
 • 17.35 Pengecirkler og lønmodtager-mindset
 • 18.30 Pause
 • 18.35 Mødet med kunden
 • 19.00 Sådan pakker du dine ydelser ind
 • 19.15 Afrunding og spørgsmål
 • 19.30 Networking og tapas

 

Der kræves ingen forberedelse

Forud for dette foredrag afholder Majbritt gratis foredrag i Webtekster og SEO kl. 12.30-14.30 og Nyhedsbreve kl. 15-17 på nøjagtigt samme sted. Følg linksne for at læse mere og tilmelde dig.

Adresser

København:
La Oficina, Suomisvej 4, 2. sal (ingen elevator), 1927 Frederiksberg C
Se kort

 

Vælg tid og sted

Pris: 0 kr.

for IVÆKSTbrugere (gratis at oprette sig som bruger)

For at sikre plads til alle koster det 300 kr. hvis du ikke dukker op eller melder fra mindre end tre dage før afholdelse.

Læs mere om no-show-fee her.


Vi vil rigtigt gerne tilbyde din plads på gratis kursus til en anden hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid og senest 3 dage inden kursusdagen.

Framelding af kurser kan altid ske under fanen mine tilmeldinger i kursusmenuen på ivaekst.dk. Her får du også et overblik over, hvilke kurser du er tilmeldt.

Pr. d. 1. februar 2013 er der indført en no-show-fee på 300 DKK på IVÆKST kurser. No-show-fee bliver opkrævet hvis du ikke senest 3 dage inden kurset framelder dig. Al eventuel indtægt fra no-show-fees kommer i en pulje, der går til forplejning på kurserne. 

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

Sådan virker no-show fee
Når du deltager på et kursus har underviseren en deltagerliste med. På deltagerlisten skriver du under ud for dit navn. Det er dit eget ansvar at registrere dig på deltagerlisten, inden du forlader kurset. IVÆKST sender en faktura på no-show-fee gebyret til alle, der ikke har registreret sig på listen. Skulle dit navn ved en fejl ikke stå på den printede liste, skal du blot skrive dig på i hånden.

Du modtager to remindermails fra IVÆKST, når du er tilmeldt vores kurser. Første remindermail modtager du en uge inden kurset, og anden remindermail modtager du 3 dage inden kurset. Hvis du er blevet forhindret i at deltage, skal du framelde kurset senest 3 dage inden kursusdagen.

Eksempel: Hvis kursusdagen er en torsdag. Vil det sige at du senest kan melde fra om mandagen – også selvom kurset først ligger torsdag eftermiddag.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med framelding, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på kontakt@ivaekst.dk eller +45 7199 2524

Luk

PARTNER TILBUD

Prøv e-conomic gratis i 14 dage
VÆLG
Bliv e-conomic kunde gennem IVÆKST, og spar 33% i 3 måneder
VÆLG
Få 600 kr. første gang du bruger 200 kr i Google AdWords. (gælder kun for nye AdWords kunder)
VÆLG
Ja tak, fortæl mig om mine fordele ved at være i den eneste rene a-kasse for selvstændige. Jeg vil gerne kontakes via email, brev eller telefon
VÆLG
Få en times gratis rådgivning fra din lokale revisor og rådgiver. Beskriv kort din situation eller udfordring. Så får vi mest mulig ud af mødet.

VÆLG
Prøv Børsen. Danmarks førende erhvervsavis.
4 måneder med 20% introduktionsrabat.
VÆLG

NYESTE KURSER

HOLD DIG OPDATERET MED NYT FRA IVÆKST

GÅ ALDRIG MERE GLIP AF DET BEDSTE TIL DIN VIRKSOMHED

I ET STOLT SAMARBEJDE MED