Kom først i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gratis aktiviteter direkte i din inbox.

Ansvar for www.ivaekst.dk

Virksomhedsportalen IVÆKST er etableret som en tjeneste til danske virksomheder. Afsenderne - IVÆKST og dens partnere - af informationen stiller vejledning gratis til rådighed. IVÆKST og dens partnere indestår imidlertid ikke for rigtigheden af oplysningerne på portalen.

Der er generelt tale om et meget omfattende og komplekst materiale m.v., hvis vejledningsmæssige værdi konstant påvirkes af regelændringer og ny praksis. Informationerne opdateres løbende af IVÆKST og partnerne, men uden at kunne garantere en løbende tæt og omfattende overvågning og indarbejdelse af regelændringer m.v.

Ansvarsfraskrivelse
IVÆKST tilstræber, at indholdet på vores hjemmeside er ajour, men af ovennævnte årsager kan vi ikke garantere, at indholdet er komplet, korrekt eller udtryk for gældende ret.
Indholdet på IVÆKST.dk er ikke ment som og kan ikke erstatte juridisk rådgivning.

IVÆKST påtager sig ikke ansvar for brugerens anvendelse af IVÆKST og de offentliggjorte informationer og materialer.

Brugerens downloading eller anden tilegnelse og anvendelse af information m.v., som er gjort tilgængeligt på IVÆKST, herunder via links til andre sider, sker på brugerens eget ansvar.

IVÆKST og dens partnere kan ikke gøres ansvarlig for tab af data på brugerens eller tredjemands computer eller andet indirekte tab.

Alt materiale på ivaekst.dk er beskyttet af copyrights. Enhver brug af IVÆKST-materiale kræver skriftlig godkendelse fra IVÆKST Sekretariatet.

Sidst opdateret: 18-02-2013
Google AdWords voucher

Øverst på Google?
Indbetal 200 - brug for 800

Brug 200 kr og få 600 kr
Ingen binding - ingen risiko
Hent din startbonus her:
Nyhedsbrev

Få relevant viden om vækst. Snyd ikke dig selv for disse vitaminer til din virksomhed

Google Plusl