Bloggen

Sådan kan den nyeste teknologi hjælpe din virksomhed

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har gennemgået en teknologisk revolution de sidste par årtier – og det er heller ikke nogen hemmelighed, at din hverdag er blevet lettere af det. Din App Store og dit internet er et slaraffenland af programmer, som gør det nemmere at handle ind, transportere sig, dyrke sport og så videre.

Alligevel er det overraskende få, der er klar, over hvor meget lettere teknologien også kan gøre det at drive virksomhed. Og nej, jeg tænker ikke bare på conference calls over Skype. Der er et hav af let tilgængelige programmer og gode ideer derude, som kan gøre livet som virksomhedsdrivende lidt lettere, og som kan give dig mulighed for at fokusere på det praktiske og mere på at få dit firma til at blomstre.

Nedenunder har jeg samlet nogle af de værktøjer, jeg allerbedst kan lide at bruge til min online marketing. De er alle lette at arbejde med, og resultaterne er imponerende, så jeg kan kun anbefale, at I også kaster jeg over dem.

Hootsuite

Er du også træt af at springe frem og tilbage mellem dine sociale medier? Hootsuite giver dig mulighed for at administrere alle dine platforme på én gang. Programmet  samler din virksomheds sociale medier på et enkelt sted og giver dig overblik over både din Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Google+ og så videre.  Hootsuite tilbyder også nogle fantastiske analysemuligheder, og hjælper dig med at forstå, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer ved din sociale medie strategi.  Hootsuite er baseret på en freemium model og tilbyder en gratis basispakke med mulighed for at opgradere.

Du kan signe up på Hootsuite.com

Mention

Mention er et must have!

Mention er et værktøj, som giver dig et overblik over hvor og hvor ofte dit brands navn bliver nævnt online. Du får øjne overalt på internettet, og hver gang dit brand bliver nævnt, vil du vide det inden for få minutter. Mention er genial til online marketing og personligt salg, og giver dig en fornemmelse for, hvor stærk din brand awareness er. Samtidig giver programmet dig mulighed for at holde øje med dine konkurrenter, og med hvad der rør sig i din industri.

Læs mere og tilmeld dig på Mention.com

Canva

Canva er for dig, som ikke lige har haft tid til at lære Photoshop ud og ind. Canva gør det nemt for dig at tage billeder og lave gode visuelle kampagner eller generel grafik til din markedsføring. Det er helt simpelt at arbejde med, og du kan lave alt fra infografikker til Instagram-billeder og præsentationer.

Se mere på Canva.com

Pixabay.com

Pixabay er en fotobank fyldt med gratis billeder. Du får omkring 480.000 (gode) billeder, som du kan benytte,  som du vil. Og ja, du må gerne bruge dem kommercielt!

Gå i krig på Pixabay.com

Pagemodo

Pagemodo er for mig et af de vigtigste programmer til online marketing. Pagemodo er endnu et værktøj til dine sociale medier, men den bruges ikke helt på samme måde som Hootsuite. Pagemodo er mere specifik, og er især perfekt til konkurrencer, cover-billeder, custom tabs, post design, schedule posts, Twitter headers og Facebook ads. Samtidig er Pagemodo en meget overskuelig app, som virkelig kan gøre din arbejdsdag nemmere.

Skynd dig at komme i gang på Pagemodo.com

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.